Jumaat, 24 Jun 2011

My befday..Superb!

Salam semua..sory la lama xupdate..xsempat..biasa la..pelajar tahun akhir..haha..alasan pemalas sebenaqnya..hak3.
Disini aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua org yg wish kat aku..eh bila befday ang?
Kepada yg tak tau dan nak tau dan juga kepada yg tak tau and tak mau tau, biaq pi la blog aku, aku nk bagitau jugak..haha befday Aku jatuh pada 17 Jun 2011 baru2 ini..Alhamdulillah.. genap umuq ceq 22 tahun ikut tahun bukan islam..=b

Actually aku nk buat list org yg wish kat aku..tapi ramai sgt so nanti2 la aku update ea..=b
Disini jugak aku nk ucap terimakasih kepada housemate aku yg hensem2 belaka..haha..
tak dak pa dah nk ckp just enjoy the pictures below..














Thanks guys!u all rocks...daa~

3 comments:

Nur Ayuni berkata...

aha. selamat hari lahir. alhamdulillah dah 22 tahun hidup di muka bumi Allah. semoga terus sukses. :)

adired berkata...

hehe no problem bro!!!

Safwan berkata...

owh, time ni la akiri berak lama kat tandas

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Design by KookoKrunch Blog | Bloggerized by KookoKrunch